Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens fundering


Kanske är det ändå så
att vissa människor blev till
för att vara halva.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 243 gånger
Publicerad 2010-05-10 11:37



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
...eller för att andra
skulle känna sig hela?
undrar
Calle
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria