Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att vara en som inte precis älskar smäktande o äckligt positiv poesi blir jag ändå nästan som tokkär i en del texter ibland. Det är ju bara som tillräckligt för att få en och annan mage att på stört vända sig som ut och in...


Mmmmmm... smack! (poetisk smörja)





Du fick av
mig en sugande kyss

du fick en kram
o det var just nyss

du fick mitt hjärta i spinn
det var som i frustande yra

att jag var din du förklarade
o det var just i port nummer fyra

nästan dödlig den kyssen var
du mig så hårt intill dig tryckte

så när ditt ex kom förbi
du ej om mig mera tyckte

plötsligt som i en blixts klara ljus
du for in i en annans famn

jag som tyckte du var så vän
i tron att jag var din trygga hamn

snart skall jag gå som många
förut innan gått före mig

försatt i känslor av rus o kaos
utsatt och förlorad i kärlekens krig




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-11 12:28



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig. =)
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP