Snart är det val. Var finns värderingarna vi delar?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det val. Var finns värderingarna vi delar?




På valbar plats?!



"Herr Talman!

Om jag, inför den här frågeställningen

fick välja mellan att tveka ett ögonblick

eller att inte tveka ett ögonblick

skulle jag inte tveka ett ögonblick.


Jag skulle tveka ett ögonblick!"




Övriga genrer av © anakreon VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-12 20:16

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Just med en anakreonistiska knorren som vi alla gillar så högt
2010-05-13

  lodjuret/seglare VIP
jag är rädd att jag följer denna tankegången bara alltför väl, klurig och härlig 'som vanligt'...
2010-05-12

  walborg
-så finurligt klurigt!!!
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP