Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

 

Röd är färgen, scharlakansröd,

som tjurblodet vid en corrida.

Vi delar alltjämt vårt dagliga bröd

men i tysthet, sida vid sida.

 

Röd är färgen, scharlakansröd,

som färgar mitt sorgsna libido.

Inom mig brinner en kärleks glöd

du väljer att sätta åtsido.

 

Röd är färgen, scharlakansröd,

men skulle din själ icke vekna

så fruktar jag i min tysta nöd

att färgen tvingas att blekna. 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-12 20:51

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP