Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repris av av en text tillägnad Korpfjäder




Frigörelse





Var människa äger en yta.

Var människa äger ett djup

men värdet av dessa kan tryta

vid avgrundens skrämmande stup.



En spegelbild kan aldrig visa

substansen bakom din fasad.

Den insikten kan ge dig lisa

på färden från sargad till glad.



Effekterna av det förgångna

som naggar din sårade själ

och hårt håller tankarna fångna

vill göra ditt sinne till träl.



Så krossa den spegel som visar

en bild du ej skattar som sann

och ge dig en chans att få prisa

den dag du dig själv återvann.

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-13 09:28

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Anna*
Varm och ömsint om upprättelse. Fin!
2010-05-14

  walborg
Så kärleksfullt och insiktsfullt och kan gälla för många många att få läsa och ta till sig.
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP