Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som titeln antyder här är texten inte varken brandfackla, novell eller haiku


Senryu nr 864 - Nu är det styrkt! (Senryu quattro)






Man får tennisarm
båge av mye onani
i sanning en chock!

Läkarvetenskap
står frågande till dessa nya
rön, nyss framtagna!

Hur skall människan
hantera denna fråga
i dagens samhälle?

Man får vända sig
till gamla beprövade
metoder, virkning!




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-14 17:50



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
gäller detta både mannens och kvinnans sätt att röra handen ?
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP