Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15/5: Namnsdagslimerick till Sonja och Sofia



"Du, lyssna på min profetia,"

sa Sonja så rart till Sofia:

"Jag vet att i kväll

åker du på en smäll

om jag inte får låna en tia!"

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-15 07:02

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Där gick det hett till ...
2010-05-16

  korpfjäder
Och kvällen kom tidigt till Liden
så ljus men förvriden, den tiden
söt Sonja hon sa
att nu vill jag ha
din bot mot den yttersta striden!


... och faktum är, att jag tror hon fick sin tia!
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP