Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dysterkvist

 

I morgon randas säkert

en ny och vacker dag.

Jag frågar mig som vanligt:

Hur blir det? Randas jag?

 

Och, varför undra över

om även jag skall vakna?

Hur mycket, ärligt talat

finns som jag skulle sakna?

 

Kanhända det är lagom nu  

att stämpla ut och gå.

Vem säger det finns plats för oss

som fyllt sjuttiotvå? 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-15 21:58

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Att sluta längta och glädjas åt livet är inte så överlagt och bra ...
2010-05-16

  Yrre VIP
Å men du har ju sån stor plats, du är ju DU!
Ju!
2010-05-15

  Larz Gustafsson VIP
"Randas jag?"
Fick mig att skratta.
(No offense!)
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP