Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxen och tråkig på 15 kvadrat.


Ser utanför dimman

Med en hjärna utan bomull

inget som skyddar inget som hjälper till.


Ser bilarna som far fram över österleden

mellan knappt utslagna boklöv

Tänker på allt och ingenting


Önskar att spökena i mitt huvud hade varit borta nu.

Spöket som är du, att det lämnar mig ifred.


Är inte klokare idag än igår

inget förändras, allt består.







Fri vers av Ivy-Jean
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-15 16:57



Bookmark and Share


  Hans Christian
Bra dikt med en suverän slutvers!
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean