Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kom till 2005


Fuck you my darling-blues -..vad vore blues utan upprepninga







Jag häller upp ett glas whisky
darrar lätt på min hand
upprepn.
skakar av ångest
biter mina nagelband

Du har packat din väska
står redo att gå
upprepn.

men jag har min stolthet
att tänka på

Jag häller upp ett glas whisky
sköljer ner all förtret
upprepn.

hör dörren slå igen
mot min ensamhet

Du kommer nog tillbaka
när pengarna är slut
upprepn.

och bankar på min dörr
som du har gjort förut

Men nu ska jag låsa
byta lås fuck your key
upprepn.

fuck your hot lips and
nothing shall bee weee

\"Fuck you my darling\"
men nu får du det svårt
upprepn.

kommer du tillbaka
biter rottwailern håååårt

damtadamtadam...

Bs-05







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-11 21:41



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
svårt att veta utan exakt komp, men jag kan gissa,
härligt bluesigt,

men jag har min stolthet
*att tänka på* - lite avkortat känns det som

jag sticker min väg
innan jag begår ett mord - innan jag begår ett mord...känns lite lite B-avslutning tycker jag.. lite ... Fuck you my darling, är jävlig bra

bara tankar
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg