Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag läste helt kort i en bok med latinska citat och började genast som kräkas ur mig aforismer, det är alltid farligt att öppna en bok och läsa i den utan att först klä sig rustad för äventyret (se där, ännu en...)


Aforism - om sanning




Du kan inte bestämma vad
som är sanning för världen

men du kan bestämma vad
som är sant för dig




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-17 12:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och om man bara ser sanning?
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP