Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmarnas värld

Låt mig lätta
från dessa gator
Som vissa jag har sett varje dag
och andra inte alls

Låt mig slippa se
alla människor som är påväg
och förstör allt
som de går förbi

Lyft mig dit upp
där ljuset är en självklarhet
Och mörket bara blir
ett minne blott

Jag vet inte vad jag väntat mig
men besvikelsen rycker i armar och ben
Tårarna rinner förtvivlat
och önskar att någon kunde se

Men ingen tittar
och ingen försöker
att tala om för mig
vad jag själv inte vet

Så vilse nu
så långt bort
I en helt annan värld
Jag minns mina drömmar
lå mig stanna där




Fri vers av Going for heaven
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-17 16:16



Bookmark and Share


  elva12
Den känns i magen.
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Going for heaven