Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara mänsklig



Att jag inte gråter
betyder inte att jag
inte blir ledsen

Att jag inte ger komplimanger
betyder inte att jag
inte uppskattar vad jag ser

Att jag inte skriver en bok
betyder inte att jag
saknar förmågan

Att jag inte målar
betyder inte att jag
inte ser sköna bilder

Att jag inte slåss
betyder inte att jag
inte känner ilska

Jag är bara mänsklig




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-19 15:39



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart skrivet. =)
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders