Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag anser det löjligt att kalla melittan för snippa, fitta o fittja betyder ju ändå våtmark, strandäng (en melitta är ju hård och stöpt i en ständigt öppen form, saknar behåring och är ofta färgsatt som vit eller svart) Senryu, förstås.


Fittan... (Bokstaven F, inte PH)



...är den kroppsdel som
i någon mån påminner
minst om melittan




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-18 10:21



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Allteftersom mittpunktsnormalen i den interkvasiska ordsvadan flödar över i den parafoniska biosubstansen.
Utomordentligt besynnerligt demonstrerar du sammanskrivningen utan citationstecken.
I befallandeform reser sig vokalharmonin likt ett utropstecken i grammatiken vagga.
En akut fras i grav stamsats gynnar det våta verbet i affixets stas.
2010-05-19

  Urban Dafteke
Vilka dimensioner om denna våtmark.
En amerikansk 50-tals applåd med halvkupade händer som skrockar
-hör...
2010-05-19

  lodjuret/seglare VIP
en sådan knapp skulle lätt kunna bli utsliten, en svart applåd för texter som borde hamna i helvetets eld kanske vore något?
2010-05-19

  C.Degerfeldt
finns det ingen "gillar inte"-knapp som man kan använda om man ogillar en text?
2010-05-18

  lodjuret/seglare VIP
jo, jag tänkte skriva om var bokstav i alfabetet, om än bokstäverna tas i någon oordning, där första ordet (titieln) rimmar på det sista och där alla texterna kommer att kunna vara en haiku eller senryu. För att göra det hela till en utmaning liksom. Man skall ju inte göra det för lätt för sig här i världen.
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP