Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker


Ser dej i motljus
när du sitter vid
fönstret,
koncentrerad.


Du är bara så
förbannat vacker!





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-18 16:45



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härligt förmedlad känsla. =)
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders