Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperat

Dottern kommer från en annan stad
Vi gick dit hans röst tidigare försvann
Läran tillhör alla, de dansande färgerna likaså
Även efter mörker kan de återvända

Så länge man inte låter mörkret härska
Jag motiverar
Tills jag själv förstörs
Du blir sparkad på
De som sparkar är högre

Förseglade tårar
Dina tänder

Om någon av oss ska testa
Du sa ju det, fyll din önskan
Du unga, lämna oss bara, bli försakad
Gör det, gör det!
Om någon av oss ska testa så är det du
Du gillar ju busiga små trubbel
Du gör det verkligen

Ska jag gilla det?

Du visar stolt upp ditt kokain
De låter oss komma in bland deras slumm
Det är nu hans första gång, vid sju års ålder
Jag kör över både dig och dem
Krossa det, låt oss krossa allt
Så talar de till honom
Man kan säkert kontrollera sin förtvivlan
Liv i mörker




Fri vers av aconseguir
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-18 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir