Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm




Försonar

Vid en korsning

går du vidare

med tafatthetens leende

en hållen hand och farväl

 

din dörr är ett hem

av försoning

min stig är barnet

som blev människa igen




Fri vers (Fri form) av Fredrik Stillesjö
Läst 296 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-19 11:43



Bookmark and Share


  Maria T
Ett hem av försoning
där människan kan växa
2010-05-22

  Anna*
En försoning med det inre frigör oss ... fint skrivet om en viktig dröm
2010-05-20

  anits VIP
Mycket berörande och vackert
2010-05-19

  walborg
Varsamt varligt sökande efter närhet.
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö