Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade pappa

Du var hos mig inatt
flera gånger om
Beskyddade mig från de onda
och offrade ditt liv för mig

Hur blev det så fel,
älskade pappa,
hur blev det såhär?

Var tappade vi bort
det far och dotter haft?
Var gick vi vilse
och vilken väg gick du?

Kom, torka min våta kind
så ska jag öppna mig
en gång för alla
Och så ska du säga
att det är okej
och att du älskar mig ändå
Och sen ska inget någonsin
komma emellan oss två!




Fri vers av Going for heaven
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-19 13:01



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sorgligt vacker.
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Going for heaven