Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan hägg och syren


Här hos mej,
bland dofter
av nyklippt
gräs, körsbärsblom
och hägg.

Vilar,
ser upp mot den
klarblå himmelen.


Saknar doft av hav




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-19 15:35



Bookmark and Share


  Aftonvännen
barndoms minnen och vårt sätt att se på hur allt borde vara där allt är bra
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders