Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt och verklighet


En dikt?
En lögn?
Ja visst!

Ovidkommande
eller
vidkommande
Ord som speglar
en känsla och
kommer fram likt
toner ur ett
instrument

Hör musiken!

Hänförd rycks jag
med.
Lyssnar på avstånd


Att beröras utan att röras




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-20 02:55



Bookmark and Share


  firefire
ja så är det....snyggt skrivet..
2010-05-26

  ThePrettyPoPuP
Mysig! Härlig och allvarlig på samma gång! Jag gillar att man kan tolka på olika sätt! Mycket bra! (y)
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders