Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
textens början kom egentligen till av läsandet på en annan poets text här inne, kan ha varit per rydberg som gärna skriver om naturen


Våren kommen till vår fröjd






I fötternas väntan
på sandaler kippar
de ännu som

i tofflor runt
början på maj
men så kommer

sommaren o värmen
då sticker sandalerna
ut näsan, vädrandes

morgonluft, flörtar med
sulorna o blinkar
åt fötterna att

komma och kela
en smula med
dem o trä

in sig, låta
sig stiga på
ta sig plats




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 827 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-22 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP