Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på jakt efter vad?

Vi kan inte räkna
Folket har glömt sådant
Vi tvekar och känner oss som idioter
Jag fuskade min väg till kärleken

Jag hoppas att jag kan bli lite starkare
Inte sådär känslig som månen
Kärleken förstod inte vad jag menade
Jag älskar dem igen utan ett hjärta

Ljuset skiftar
Tårarna färgade av sig på hjärtat
Kärleken ska inte få hindra
Er andra att såras

När du väl kommit in
Leta efter glädje
Du kommer märka att den inte är där

Alla spiller
Tårar
Över mattan
Morgondagen finns såklart inte
Tvingade till sina önskningar
Se på tiden och glittra
Era tårar kommer att färga av sig
På hjärtat som inte hindrar
Er att såras




Fri vers av aconseguir
Läst 264 gånger
Publicerad 2010-05-22 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir