Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kommer det över mig att skriva något enkelt likt en gammal ramsa eller visa, blott ny om än i gammal dräkt


En smula barnsligt?






Ser du en sill
så säg bara till

ser du en grissla
så bara vissla

ser du vårtan där?
Sitter på en som är kär

ser du formen till en kaka
se till att genast den baka




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP