Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dundersucce



ragu
dammsugare
soppåse

klätterställning
levergryta millimeterpassning
rotfruktan-svärd tra-fikolycka

arbets-lustmäteriverket (arbetsförmedlingen)
säkerhetsansvarig
kullerbytta

bing
bong
slagträ

vattenkopp'or
bi-list
fragmentobservatör

trafikbullerövervakarinspektörsassistenvikariesemester
gutenallergiker (allergisk mot gotlänningen)
lyshustruförmedlingen

förhärligandefaktorn
tapetklisteråtersförsäljare
övertalningscoach

bettlerivikarie
postudelare
statsmannakvinnor




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 20:51



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Dundersucce för gutenallergiker! Mycket roligt ord.
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP