Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6. sex.

Adresserat till den annorlunda tvivlan
Bara din kund är fräsh nog
Ett längre samtal byggt att vara obscent
Du litar på honom
Och du går fortfarande i skolan

Ljuger du? Gör jag?
När man drömmer minns man inget
Döda mig bara
Ett pris eller liknande, förlora mig i kultur
Vadå
Glänser med limmet
Jag har fortfarande inte tid

Det kommer inte att bli du
Om du stannar så ska du få höra Kain tala genom mig
Vi är barnen som snart är framme
De heliga på en stor motorväg
Jag och de andra
Blås ut våra röster

Gläns du sprudlande nya
Du
Kasta bort så tidigt som möjligt

Är inte festen slut än?
Ett år kvar
Ditt hjärta i slag




Fri vers av aconseguir
Läst 479 gånger
Publicerad 2010-05-25 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir