Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natur

jag kan förstå
men vill inte se
och dör
i samma
andemening

för det är
min mänskliga
sida

de andra är




Övriga genrer (Aforism) av Max Poisé
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-26 19:49



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fint skaldat. Gillar. =) Bokmärker. =)
2010-05-27

  Anders Perols
Bra, bra diktat här.
2010-05-26

    Max Poisé
det är inte ofta jag lyssnar, men i detta fall gör jag ett lysande undantag!
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé