Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Tonårsförälskelse' av betlehemstjärnan inspirerte (bilden är förstås hämtad ur en blott tänkt verklighet)


Kritik på en text (451)





ja, se det här var en verklig skröna
sällad till ej sagors verklighet
tillägnad stunder o tillfällen sköna
tillägnad all lusts o kärleks smet




Bunden vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-29 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP