Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kungliga vigseln är en försåtminering för det fria folket

Vi säger att
det är inget försåt
vi sitter ju här
i samma båt

och kämpar
för monarkin
vi ska bli ett glatt par
och inget hår av hin

Om vi inte hör
har vi gyllene proppar
det är inte vad vi hör
som oss stoppar

om så era rop
skalla
republik
åt alla

så ska vi vara
er symbol
och ett högre stånd
som ger oss båd glädje

och reproduktion
och vore ni så en miljon
skulle vi inte ha förstånd
att ropa in er på auktion




Fri vers av Bengt VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-30 17:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag stöder definitivt monarkin. Till 100%.
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP