Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till de tre bästa vännerna jag har. Ni vet vilka ni är. Jag älskar er. xoxo Bunny


Glöm inte att jag älskar er.

Jag vet att du hatar att se mig såhär,
och jag är ledsen för det.
Jag vet att jag har varit dum.
Jag vet att jag gjort mina misstag.
Och jag är ledsen för alla de gånger som jag har fått dig att må dåligt.
Förlåt.
Jag är inte alls en bra person om man jämför med dig.
Men även om det ibland kanske verkar som om jag tänker ge upp,
så tänker jag i alla fall försöka ta mig ur det här.
För din skull.
Hur mycket jag än gråter och hur deprimerad jag än är,
så ska du veta att inget av det är ditt fel.
Om jag skulle åka iväg någonstans långt bort och vara där länge,
så ska du veta att jag skulle sakna dig.
Även om jag inte skulle klara av striden,
även om jag skulle svika dig,
även om jag skulle lämna denna värld,
så ska du veta att du gjorde allt du kunde.
Utan dig skulle jag inte ha suttit här idag.
Du kan inte bli bättre,
för du är redan underbar.
Du finns alltid där när jag behöver dig som mest.
Jag kan alltid prata med dig.
Jag kan alltid lita på dig.
Du finns alltid där.
Och jag kommer alltid finnas här för dig.
Du är min hållhake.
Du är min skyddsängel.
Du är du.
Och jag älskar dig, precis som du är.
Glöm aldrig det.




Fri vers av Dragonfly
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-30 22:57



Bookmark and Share


    NoShiningHalo
men du har lovat att inte ge upp, inte än
bästa vän<3
jag tror du förstår att känslan är ömsesidig
2010-05-31

  Vildkärlek
Jättefinn spar den som favorit
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Dragonfly
Dragonfly