Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lätt inspirerad av Anders Perols (jag är varken för eller emot kungahus, utöver att de inte alls behövs, annat än som en reklampool för industrin samt för att hålla veckopress o kvällspress under armarna)


Lyssnar du på ditt hjärta?






Ibland har hjärtat
sökt övertala mig
om att kärlek

på avstånd aldrig
håller, men hur
ofta lyssnar man

väl som på
sitt hjärta? Hur
ofta, frågar jag!




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-31 08:51



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
Brukar det inte vara hjärnan och förnuftet som försöker tala tillrätta de känslor som bankar ihärdigt i hjärtat...? :)

Annars en väldigt bra text. :)

*applåder*
2010-05-31

  Anders Nordlander VIP
vad betyder det; att lyssna till sitt hjärta?

vilket budskap vill du förmedla med det foto du valt till dikten?
2010-05-31

  Anders Perols
Väl diktad, om än svårbesvarad fråga
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP