Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat Ronja


Liten Kärleksförklaring

Du får mig att le

Du plockar fram de bästa sidorna hos mig
Du är alltid glad. Du lär mig glädje

Du tröstar mig om jag har haft en dålig dag
Du lyssnar alltid. Du lär mig tolerans

Du får mig att inse vad som är viktigt i livet
Tiden existerar inte för dig. Du lär mig nuet

Du älskar mig oavsett vilket humör jag är på
Din kärlek är kravlös. Du lär mig kravlös kärlek

Du respekterar mig oavsett vad jag gör
Du är ödmjuk. Du lär mig ödmjukhet

Du säger aldrig nej till spontanitet
Du är spontan. Du lär mig spontanitet

Du anpassar dig till varje situation
Du är flexibel. Du lär mig flexibilitet

Du ger mig alltid frihet att välja
Du är frihet. Du lär mig frihet

Om jag går ur kurs korrigerar du mig

Du är en fantastisk lärare
min kära trogna älskade hund










Fri vers av SagaArt VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-01 22:37



Bookmark and Share


  firefire
samma här,även om det är katter som är mina "lärare" just nu,är och har alltid varit omgiven av hundar och som nu,katter och det är mycket kloka djur! fin text till din Ronja!
2010-06-03

  Kjell A. H Lundin
Hej vännen!

En innerlig text!
Låt mig få tipsa om en helt fantastisk bok som heter "Vän med allt som lever". Om du läser den så kommer du förmodligen att alltid minnas flugan Freddy och hunden Strongheart. Jag rekommenderar den stark och det blir att söka den på biblioteket eftersom den är gammal.

God läsning!
Varm hälsning
Kjell
2010-06-02

  Anna*
Djur har lärt mig massor och jag är så tacksam för tider med djuren! Det är sant det du skriver =0)
2010-06-02

  SagaArt VIP
Vi är omgivna av fantastiska lärare :) Djur, natur, barn, människor, vetenskap etc etc etc
2010-06-01

    Herr Ångest
Ah, vilken underbar liten kärleksförklaring du har fått fram!
2010-06-01

  Johan Bergstjärna
Ja hundar kan lära en mycket, och katter.
Mycket bra skrivet om trofast kärlek.
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP