Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas och tror



Din beskärda del av
sorg är över
Skulle tro att du
har allt du behöver

Ett liv i sus o dus?
Kanske sen!
Just nu fokuserar
du som bara den..

På ditt barn som du
vill ska bli bra!
Det är det du mest
av allt vill ha!

Hon ska växa upp
och bli trygg
ska inte behöva
kröka rygg

Hon potential
den tjejen!
Bäst av allt:
Hon fattar hela grejen!

Så mitt barn gör dej
fri från demonerna nu!
Ska se att allt blir bra
lilla du!










Fri vers av Valdemar Anders
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-08 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders