Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SHT

 

 

Förbruka ej ditt enda liv

på bitterhet och hat!


Du åstadkommer intet

om du blott är rabiat.

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-02 20:46

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vissa saker gör en bitter
men en sitterdär en sitter
ingen ide att slösa energi
på för möe frustreri
sina inre konflikter
kan man får ner i sina dikter
ganska sunt och bra
så ska de va



kloka ord på dina bord
2010-06-02

  lodjuret/seglare VIP
Du har så rätt, känslor av hat
tankar på hämnd fördunklar sinnet
liksom föraktet gör, o föraktet
gör envar dum i huvudet...
(SHT - Sämre Herrars Tillhåll ?)
2010-06-02

  Monika A Mirsch VIP
bra - MEN VAD!! , skall jag bruka det till, säg du det, ifall du vill
2010-06-02

  stenen/ Yv Ericsson
alltså så kom jag på vad SHT är:)
snygg bra text!
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP