Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repris från en stormig dag




Syner över Skagerack

 

 

Nu ger sig stormens regnmoln 

inför en envis sol

och hårda vindar gnider

på vädrets basfiol.

Det är ett märkligt drama

som Aelos bjuder på

ett mäktigt panorma

där höga vågor slå

mot solbelysta hällar

av rosenröd granit

Nu minns man sommarkvällar

och ljuvlig kolorit

av strandtrift och av ängsull

av månbelysta skär

och ler vid blotta tanken

att äntligt är vi där!




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-03 11:55

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Så sensuellt måleri i vackra dramatiska färger.
2010-06-03

    Bodil Sandberg
Ja äntligen är vi där..underbart vacker poesi!!
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP