Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringar


Den yngre

ska sommarjobba för första gången

Som anläggare ska han träna sin kropp

och tjäna pengar till en moppe


Den äldre ska flyga till Japan

för att i Tokyo studera japanska ett år


Vad ska jag hitta på




Fri vers av eva m h
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-03 18:00



Bookmark and Share


  Anna*
Det är väldigt nyttigt att börja tänka efter vad vi själva vill och behöver göra ...
2010-06-06

  Miss Mod
Det vet Du! gör det bara!!
2010-06-05

  Marreb
Skapa!
2010-06-04

  Anjeska
Gå en akvarellkurs kanske...
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

eva m h