Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ser ut genom fönstret på en två årings lärande


Den ständiga kunskapstörsten

är kanske
att aldrig
upphöra
lärandet

att aldrig
förlora

barnasinnet




Fri vers av Bengt VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2010-06-06 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP