Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsning från en vän - haiku

Påfågelögat
fladdrar genom trädgården
tvärs genom min själ




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 834 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-06-06 22:33



Bookmark and Share


  Cadena
Vacker och berörande.
2010-06-10

  halmstrå
och jag blev tvungen att ta reda på vad det var för öga... och när jag fattade att det är en fjäril blev jag helt betagen!
2010-06-08

  Elwania
skön text
2010-06-08

  Kristina Wallbing
Njutbart och mycket vackert!
2010-06-08

  korpfjäder
Tvärs genom min själ... också.
2010-06-08

  Per Rydberg
Njuter av språket och av bilden!
2010-06-07

  Monika A Mirsch VIP
en haiku fylld av hemligheter - stilig!
2010-06-07

  lodjuret/seglare VIP
Genomskådad?
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

papillon