Den sjugosjunde juni 2007 fick Sjöräddningen i Bohuslän ett ovanligt telefonsamtal...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sjugosjunde juni 2007 fick Sjöräddningen i Bohuslän ett ovanligt telefonsamtal...




Telefonsamtalet



 

Hallå är det Sjöräddning? Yngve här.

Jag vill inte vara till stort besvär

men jag tycker det får vara tillräckligt nu

jag har ju, trots allt blivit sjuttiosju

och plågas av cancern vareviga dag

 

Ja, livet ger ej längre något behag

så nu går jag ut med min älskade båt

och förenas med havet och säger förlåt

för att orsaka er detta obehag

så här på min yttersta levnadsdag.


Får jag be att ni inte skyndar er ut?

Det var allt ifrån Yngve.

Farväl! Klart. Slut.

 





Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-07 18:18

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Dubbla budskap - ett rop på hjälp.
2010-06-08

  lodjuret/seglare VIP
Vad skönt att han slapp flyga till en alpsjö i Schweiz eller Österrike innan han kunde tänka sig att 'gå till sjöss'
2010-06-07

    Shariq
Sorglig, men hoppas att det blev som Yngve ville!
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP