Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En promenad


Ordet kärlek

betyder att flyga

men inte som svalan

det doppas i ljummen gryning

går aldrig att fästa

på ett ark eller hugga i sten

det växer

det andas

och det lever

jag tycker om det ordet

kär är lek





























Fri vers av J. Herward
Läst 476 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-06-07 20:46



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
bra beskivet
2010-11-12

    ej medlem längre
Utsökt

Återigen fokuserat koncentrat av vad du vill säga
2010-11-02

  Junitvillingen
"det doppas i ljummen gryning"...jaaaaaa!! *me like a lot*;-)))
2010-08-20

  Deliria
Planerad och prydlig, söt och innerlig. Gillar't!
2010-06-20

    Bodil Sandberg
Vilken helt underbar liten dikt!!
och avslutningen sista strofen är superb:jag tycker om det ordet kärlek..dröjer sig kvar - sparas..tack!
2010-06-10

  oMareld
vackra ord om

kärlek

ordet kärlek :)
2010-06-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tjusigt vackert. =)
2010-06-08

  sulimaa
Så underbart skrivet...att doppa ett ord i ljummen gryning..
2010-06-08

  Anna*
Vackra bilder och en fin promenad!
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward