Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokbokslimerick

 

 

 

En kokboksskribent ifrån Falster

berättar: "Mitt senaste alster,

ja, jag är nog en tok,

är en mycket tunn bok:

"Hur man tillagar kvalster på halster!"

 

 





Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-07 20:56

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Riktigt kul!
2010-06-08

  lodjuret/seglare VIP
jag tror jag vill tacka och bocka
men föredrar böcker mer tjocka
med recept på hälsingelimpa
inlagd sill och inte alls simpa
utan att med vikten alls krocka
2010-06-07

  Yrre VIP
Mycket bra!!! Vill ha den kokboken ;)
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP