Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I utförsbacken

 

 

Jag skriver så mycket jag kan

och sitter rätt bra där jag sitter.

Jag har inga anlag för hat.

och alls ingen lust vara bitter.


Ett liv är så oerhört kort

i tillvarons tidsperspektiv.

Du som har det mesta kvar

tänk på vad du gör med ditt liv.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-09 18:32

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Så tänk på vad Du gjort
och gör.
Livet går så fort.
Du dör.
2010-06-11

  Anna*
Jättefint och så sant - det är viktigt hur vi förvaltar våra liv och vi mår mycket bättre om vi är positiva =0)
2010-06-09

  walborg
Omtänksamt och klokt.
2010-06-09

  Nightngale
Aye captain! :)

livstidsstädar rätt grovt
såhär i dagarna och nätterna
närmast mest hela tiden
allt undan väck!
som är onödigt
i vägen för livet
nuet - kärleken, möten
allt det där som
i ögonblickets fulla tillägnan
betyder något

gissa om den listan blir lång!

den inkräktar och frågar
om det här inlägget
och jag försöker motivera
varje nedslag, säga
var sak har sin livstid
lägg dig inte i det här
orden förstår du dig inte på
ändå

undrar jag
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP