Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvadrangel

Plockade
Fyllda
Mördare
Torkade, över kanten
Jag är oren
Och förtjänar alla sparkar

De stöter bort
De stänger in mig i ett rum
Med väggar byggda av lögner
Denna värld låter mig inte vara ett barn
Ingen lever för något
Döden är kvadrangulär
Och det är inget jag kan bortse från

Jag befinner mig i en dröm
Jag försöker byta skepnad
De går långsamt fram till min kropp
Till mitt hjärta
Och när man förintat allt mörker
Är kvadrangeln för alltid dold

Alla begär möts i denna trädgård
Jag mister dem alla och faller isär
Jag ska sedan försöka tala
Försöka göra mig hörd
När inget ljud kommer
Ser jag inte varför jag är här




Fri vers av aconseguir
Läst 451 gånger
Publicerad 2010-06-09 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir