Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transformation

He was a wolf dressed in sheep’s clothing
He was among the sheep’s so long
that he forgot where he belong

He learned to baaa like a sheep
He learned to chew cud like a sheep
He changed
like it was prearranged

Nature’s law was broken
and he wasn´t heartbroken

He became one of his own kind
Undefined
Redesigned
to remind
that the heart is not blind




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-10 10:30



Bookmark and Share


  firefire
yes! skitbra detta! överraskande vändning i texten som jag gillar,verkligen!
2010-06-11

  Larz Gustafsson VIP
I wonder who THAT could be... (John Lydon i PiL-videon "Don´t ask me")
2010-06-10

    Snakeskin baby
WOW! I love it!
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP