Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det ett farväl

 

så svag är länken dit vägen bär

så träffande slog ord sönder samhörighet

ögonblick som höll andan, blick som söker

i ögonvrån en tår döljer sina spår

att inse faktum mot det som är


har aldrig sagt att ja inte älskar

utan lämnar för att jag älskar

och mitt hjärta blöder likaså

för de drömmar vi ville  nå

 

 

är de dags att viska ett farväl ?

 

 

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-12 15:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Undran och lite förtvivlan
2010-06-14

    ej medlem längre
Du fångar verkligen en bekant och sorgsen känsla med dina vackra ord!
2010-06-13

  Lejonhjärtas poesi
Sorgesamt och vackert.
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz