Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke bara..


Nästan


Lite
men
inte allt

Lite
men
inte hela

Tänk att lite
kan göra
så mycket

Nästan allt




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-16 21:27



Bookmark and Share


  LassO
kryddan på maten
2010-06-22

  Max Poisé VIP
så lite att man blir mållös!
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders