"Bättre en liten välsignad bit än ett stort förbannat stycke".

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Bättre en liten välsignad bit än ett stort förbannat stycke".




18/6: Namnsdagslimerick till Bjarne och Björn

 


 

Det hände en afton vid Mjörn

att Bjarnes självbild fick en törn.

Och skälet? Hans agg

till den praktfulla dragg

naturen placerat på Björn. 
     




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-18 07:17

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
nu är det ju ändå så att
man har hört talas om tesen
liten dragg, stor hjärnkapacitet
stor dragg...
2010-06-19

  korpfjäder
men stackars Björn... dra omkring på en sån jättebamsing!!!
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP