Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20/6: Namnsdagslimerick till Linda





Har du hört om Linda i Kinda?

Hon plägade karlarna binda

med remmar av läder

och, vid tjänligt väder,

ge sexshower ifrån en skrinda!






Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-20 10:18

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oh la la...
Linda betyder ju dessutom "den vackra" på spanska.
Känner en som är elektrifierande...
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP