Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett personligt slag




Tapperheten

Regnet reser ragg

ett galler i tomheten

 

har jag tapperheten

att springa igenom

 

eller blir jag bara ett golande glas

av tidens singlande sand?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-20 19:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker om den här
trenne gracila gaseller förtjänte den
2010-06-22

  Madjori
Starka ord som berör....
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö