Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det som en gång var

blott vilsen  på vägarna

tystnadens närvaro talar

blickar är sorg skapar tvivel

tårar som faller

himmelen som var blå

ligger tungsint över tiden

blott vilsen är hjärtat

de som en gång var full av liv

 




Fri vers av Lindizz
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-20 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindizz