Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Natt

-

Där faller

Utanför

Ingen eller Inget

Mellan våra

Saltstänkta

Kinder och kroppar





Tiden leker

Innanför

Urverk eller Världsrymden

Avskurna från

Drypande

Tårar och förtvivlan





Förlåtelsen dog

Ensam

Förtvivlad eller Rättmätig

Dina synder

Förevigt

Bränner och förgör




Fri vers (Fri form) av Sergej
Läst 573 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-21 02:01



Bookmark and Share


  booster82
snyggt
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej